gallery

94 farver

Markedets bredeste farvepalette

Hos ester & erik har vi et farveprogram ud over det sædvanlige – fordi vi elsker mangfoldighed og tror på, at farver skaber personlighed og atmosfære i ethvert rum.

Sortimentet består af 94 farver, og vi udvikler hele tiden nye nuancer, så det altid er muligt at finde lige præcis den variant, man har brug for i vores store farveunivers.Vandbaserede lakfarver

Alle vores klassiske lys fås også med lak, hvilket gør farvekortet endnu bredere. På den måde er det altid muligt at finde et egnet lys til enhver stemning, årstid eller begivenhed.

Vores champagne, sølv- og guldfarvede lys er særligt populære ved højtider, og for alt vores farve og lak gælder, at de ikke falmer i sollys.

Både sølv, guld og lak er en overfladebehandling, man giver til lyset. Først dyppes lysene i en udvalgt farve for at give lyset den overdypningsmasse, der sikrer en smuk og udtryksfuld lak på det færdige lys. Dernæst får lyset overfladebehandlingen af champagne, guld, sølv eller lak.Innovativt håndværk skaber unikke farveudtryk

ester & erik har selv udviklet en overdypningsmasse, som gør, at hele farvepaletten kommer til sin fulde ret. Derudover har overdypningsmassen også en betydning for vægeskålen, som er den fordybning, der dannes rundt om vægen, når lyset brænder ned. Massen sikrer nemlig, at skålen har den helt rette størrelse, så vægen ikke drukner og lyset ikke drypper.

To gange om året lancerer vi nye farver. Vi følger tidens tendenser og samarbejder med designere om at finde de helt rette farvenyheder. Når vi får farveprøver hjem, udvikler vi den specifikke nye farve i produktionen, hvor vi tester farvekoncentrationen i karret og antal dyp for at få det helt rette slutresultat.Europæiske råvareleverandører

ester & erik har bibeholdt de samme leverandører siden 1987, som tæller de førende europæiske råvareleverandør af farvestoffer til lysindustrien. Det garanterer den høje kvalitet og det lyshåndværk i særklasse, som har været vores kendetegn gennem alle årene.

Newsletter

Be the first to know about new designs, exclusive offers and colour inspiration.