Konkurrencebetingelser

ester & eriks fotokonkurrence er udelukkende for forhandlere af ester & eriks produkter. De indsendte fotos skal indeholde de ester & erik produkter, den pågældende forhandler allerede har i sin butik. Konkurrencen løber fra den 19. maj - 31. maj 2015 kl. 23.59. Man deltager i konkurrencen ved at uploade sit billede på ester & eriks facebookside eller ved at sende billedet pr. e-mail.

Arrangøren af konkurrencen er: ester & erik a/s, Bergsøevej 23, 8600 Silkeborg


For at deltage i konkurrencen skal brugeren være fyldt 18 år og være bosat i Danmark. Ansatte hos ester & erik kan ikke deltage i konkurrencen.
 

Præmie og vinder

Vi trækker 1 vinder af en to rammer ester & erik lys i farvekode 57. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.


Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres derefter i vores nyhedsbrev og på Facebook.  Reagerer vinderen ikke på ester & eriks henvendelser inden for 7 dage, forbeholder vi os retten til at udpege en ny vinder.
 

Om det indsendte billede

Vær opmærksom på, at ester & erik forbeholder sig retten til at anvende de indsendte billeder i vores generelle kommunikation - eksempelvis hjemmeside, nyhedsbrev og Facebook.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Del siden:

ester & erik a/s

Bergsøesvej 23
DK - 8600 Silkeborg
Tel. +45 86 81 62 11

Følg os på Instagram